Μενουμε σπιτι...Εκπαιδευτικο Υλικο


Αγαπημένα μας παιδιά,

Μας έχετε λείψει πάρα πολύ!!!

Ευχόμαστε να είστε όλοι και όλες υγιείς!!

Αυτές τις μέρες που αναγκαστικά μένουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και όλους όσους αγαπάμε, είναι σημαντικό να γεμίζουμε τον χρόνο μας με όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Ακόμα, μπορούμε να ασχοληθούμε με πράγματα που ίσως δεν είχαμε την ευκαιρία ή τον χρόνο να ασχοληθούμε μέχρι τώρα, όπως να φυτέψουμε λουλούδια στον κήπο μας, να διαβάσουμε βιβλία, να μαγειρέψουμε, να χορέψουμε, να κάνουμε διάφορες κατασκευές, να παίξουμε με την οικογένειά μας, να γελάσουμε με την ψυχή μας και άλλα πολλά....

Μαζί με όλα αυτά καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε και την εξάσκηση στα μαθήματά μας! Γιατί με την εξάσκηση γινόμαστε όλο και καλύτεροι!!

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε υλικό τόσο για εξάσκηση, όσο και για δημιουργική απασχόληση που θα εμπλουτίζεται συνεχώς!! Καλή διασκέδαση μέσα από τον κόσμο της γνώσης και της δημιουργίας λοιπόν!

Όλοι εμείς θα περιμένουμε να δούμε τις δημιουργίες σας, αλλά και να μιλήσουμε μαζί σας για τις εμπειρίες σας και ότι σας προβληματίζει!!!

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και την οικογένειά σας και μην ξεχνάτε να ακούτε τους γονείς σας λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες, γιατί ίσως να το έχουν και αυτοί ανάγκη! Ευελπιστούμε ότι θα τα πούμε σύντομα από κοντά....

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Πάσχα 

 

Οδηγίες Εγκατάστασης Office 365                                                                    

Α' τάξη

 

Β' τάξη

 

Γ' τάξη

 

Δ' τάξη

 

Ε' τάξη

 

Στ' τάξη

 

Φυσική Αγωγή

 

Μουσική

 

Τέχνη

 

Αγγλικά

 

Ειδική Εκπαίδευση

 

Λογοθεραπεία

 

Δημιουργική απασχόληση

 

Ενδεικτικό Υλικό ΥΠΠΑΝ

 

Αγωγή Υγείας