Δημοτικό Σχολείο Δρομολαξιάς Α'
Mon-Fri – 7.30-13.05
Τηλέφωνα: 24422125, 24422126
Τηλεομοιότυπο: 24816224
Μενού

Σύνδεσμος γονέων

Επιτροπή                Συν... δράσεις

​​​​​​

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,           

 

Εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου μας, ο οποίος έχει εκλεγεί σε σώμα τον Οκτώβριο του 2021 στο Α’ δημοτικό σχολείο Δρομολαξιάς, σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του σχολείου μας της οποίας τη λειτουργία χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση. Μέσα από αυτήν ευελπιστούμε να ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη λειτουργία του σχολείου μας. Προσδοκούμε ότι ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι άμεσος και θα μπορεί ο καθένας να βρει ποικίλες πληροφορίες σχετικές με το διδακτικό έργο, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες της σχολικής μας κοινότητας.

Η επικοινωνία μαζί σας, με τον τρόπο αυτό, ειδικά για τη νέα σχολική χρονιά όπου τα υγειονομικά μέτρα δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια για συχνή επικοινωνία στον χώρο του σχολείου, θα καταστεί ένα καλό εργαλείο έτσι ώστε να γνωρίζετε το έργο που πραγματοποιείται στη Σχολική Μονάδα που είναι έργο των παιδιών σας που φοιτούν στο σχολείο αυτό.

 

Το τρίπτυχο Εκπαιδευτικοί – Μαθητές – Γονείς είναι καθοριστικό για να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το εθελοντικό μας έργο . Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ζητούμε τη συμβολή σας στο μέτρο που ο καθένας μπορεί και εμπίπτει στις δυνατότητές του.

 

Σημαντική για την επίτευξη των πιο πάνω είναι η επικοινωνία μαζί σας, μια επικοινωνία παραγωγική που θα στηρίζεται στον εποικοδομητικό διάλογο και τη καλή διάθεση.

 

Φιλικά,

 

 

Νίνα Αντωνίου                            Ηλιάνα Ανδρέου

Πρόεδρος                                    Γραμματέας

99617978                                      96592394